Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Parantajakissa" by Tuula Pere * eBook PDF Kindle ePub Free

Parantajakissa

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Parantajakissa
  • Author : Tuula Pere
  • Release Date : January 15, 2013
  • Genre: Action & Adventure,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 21475 KB

Description

Parantajakissa KilliÀinen on lahjojensa ansiosta arvostettu asukas pihapiirissÀÀn. EmÀntÀnsÀ suosikkina se viettÀÀ laiskanpulskeita pÀiviÀ ja nauttii tuvan lÀmmöstÀ.


EmojÀniksen avunpyyntö ja sitkeys vievÀt vastahakoisen parantajakissan matkalle lÀpi öisen pyryn ja pakkasen. PimeÀssÀ metsÀssÀ KilliÀinen kohtaa pelottavan yllÀtyksen ja joutuu kokoamaan voimansa.


PitkĂ€n yön ja onnistuneen avustusmatkan jĂ€lkeen aurinko valaisee ja lĂ€mmittÀÀ niin lumista metsÀÀ kuin parantajakissan omaa sydĂ€ntĂ€. 


Parantajakissa on ilmestynyt myös englanniksi nimellĂ€ the Healer Cat ja ruotsiksi nimellĂ€ Katten Gottis. 


Kirjoittaja Tuula Pere on helsinkilÀinen lakimies, joka on työnsÀ ohessa julkaissut useita lastenkirjoja ja runoja. HÀn on toiminut monipuolisesti useissa suurissa teollisuusyrityksissÀ mm. konsernin viestintÀjohtajana, markkinointijohtajana, henkilöstöpÀÀllikkönÀ ja lakimiehenÀ. Parhaillaan Tuula Pere viimeistelee sananvapauskysymyksiin liittyvÀÀ vÀitöskirjaansa Helsingin yliopiston oikeustieteellisessÀ tiedekunnassa.


Kirjan kustantaja Wickwick on suomalainen lastenkirjoihin erikoistunut kustantamo. Se julkaisee lasten kuvakirjoja, romaaneja ja runoja. Teosten lÀmmin ja suvaitsevainen maailmankuva luo rauhallisen taustan satuelÀmyksille, jotka ovat antoisia niin lapsille kuin aikuisille.


PDF Ebook Download "Parantajakissa" Online ePub Kindle